Зараз, ми, українці, чітко усвідомлюємо, за що боремся та віримо у нашу перемогу! Наш бій за свободу, незалежність, щасливе майбутнє без рабства. Ми боремось за Україну! Уже так склалося, коли зазіхають на українське, ми ні за що не віддамо своє та боремося до кінця, навіть ціною власного життя. Росіянам нас не перемогти! Українці чітко знають, за що стоять стіною, за що кладуть свої життя, а окупанти при найменшій загрозі їх життю в хаосі тікають хто куди кидаючи своїх поранених. І нехай говорять, що російська армія «потужна», може «друга у світі» , то все лише слова, які нічого не варті. Ділом їх велич не підтвердилася! Росії ніколи не виграти війну, яку вона розв’язала, напавши на вільну та сильну Україну. Вони не можуть зрозуміти причину нашої сміливості, нашу спрагу до свободи і бажання жити вільно. Бо неволя та рабство для них це їх вирок, де їм затишно та комфортно, їм зручно, коли влада вказує, що і коли робити. Наша відмінність, як народів, полягає саме в цьому, тому що так вже склалось історично! Ми вільні й незалежні, вони ж погрязли в неволі й байдужості. Українці згуртувалися і боряться як один проти окупанта, а росіяни тим часом б’ються між собою за ганчір’я в «IKEA» та мародерять домівки українців. 

 

Мужність українського народу запалила вогонь у серцях людей по всьому світу та показала що ми незламний народ! Сьогодні навіть прості українці — жінки й чоловіки різного віку — взяли до рук зброю, в більшості випадків вперше, щоб захисти себе, сім’ю та свою Державу від десятків тисяч солдатів регулярної армії рф. Наші Герої не здаються, тримають оборону та бють ворога! Московський окупант зазнає суттєвих втрат по всіх оперативних напрямах! Наш президент, Володимир Зеленський, не ховається по бункерах, а лишається в серці Києва, захищає Україну пліч-о-пліч з народом!

Україна переможе! А росія обов‘язково понесе відповідальність за терор та військові злочини, які вчиняють кремлівські окупанти проти українського народу! А самі росіяни ще десятки років будуть потерпати від свого ж небажання чинити спротив системі та підтримці війни.